Varaus- ja peruutusehdot

Niemenharjun Matkailukeskuksen hotellihuoneiden varaus- ja peruutusehdot

1. Varaus ja vahvistus
Asiakkaan on varausta tehdessään ilmoitettava nimensä, asuinosoitteensa, saapumis- ja lähtöajankohta ja maksutapa. Varaus on sitova varaushetkestä alkaen.

2. Saapuminen ja lähtöaika
Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 14.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Huonetta pidetään varattuna asiakkaalle klo 18.00 saakka. Jos asiakas saapuu majoitusliikkeeseen tätä myöhemmin, hänen on ilmoitettava siitä varauksen peruuntumisen uhalla. Avaimen voi noutaa Niemenharjun vastaanotosta. Kadonneesta avaimesta peritään lukon uudelleen vaihtamisesta /sarjoittamisesta aiheutuneet kustannukset.

3. Peruutus ja saapumatta jättäminen
Asiakas voi peruuttaa yhden vuorokauden huonevarauksen kustannuksitta viimeistään klo 18.00 varausta edeltävänä päivänä. Jos asiakas jää saapumatta, hotellilla on oikeus veloittaa yhden vuorokauden hinta.
Useampaa yötä koskevan varauksen asiakas voi perua kustannuksitta vähintään 15 vrk ennen varauksen alkamispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista, veloitamme 50 % varauksen arvosta, siltä osin, kun huonetta ei ole saatu myytyä edelleen.
Jos asiakas peruuttaa useampaa yötä varauksen alle 2 vrk ennen varauksen alkamispäivää eikä huonetta saada myytyä edelleen, veloitetaan koko varauksen arvo.

4. Lähtö ennen sovittua ajankohtaa
Jos asiakas lähtee pois ennen sovittua ajankohtaa, on hänen ilmoitettava siitä viimeistään klo 18.00 edeltävänä päivänä. Muutoin hotellilla on oikeus veloittaa korvauksena yhden vuorokauden hinta.
Jos kysymys on useamman yön majoituksesta, asiakkaan on maksettava sovittu hinta käyttämättä jääneeltä ajalta, ellei huonetta saada myytyä edelleen.

5. Asiakkaan esiintyminen majoitustiloissa
Asiakas on velvollinen noudattamaan hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Jos asiakas rikkoo näitä sääntöjä, hänet voidaan välittömästi poistaa hotellista. Asiakkaan on kuitenkin maksettava majoitushinta eikä hän voi vaatia jo suoritetun maksun palauttamista.

6. Tupakointi ja lemmikit
Tupakointi on kielletty matkailukeskuksen sisätiloissa. Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan 100 € tuuletusmaksu.
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja, kuin ainoastaan muutamassa vierasrakennuksen huoneessa. Lemmikkieläimestä veloitamme 10 e lemmikkimaksun.

Niemenharjun Matkailukeskus Oy noudattaa Majoitus ja Ravintolapalvelut ry:n Maran ohjeistamaa Majoitusliikkeiden yleisiä varaus-ja peruutusehtoja.


Leirintämökkien varaus- ja peruutusehdot

1. Varaus ja maksu
Asiakkaan on varausta tehdessään ilmoitettava nimensä, asuinosoitteensa, saapumis- ja lähtöajankohta. Varaus on sitova varaushetkestä alkaen. Avainta noudettaessa on esitettävä henkilöllisyystodistus ja maksettava varaus. Myös nettivarauksessa maksu suoritetaan heti kokonaan.

2. Saapuminen ja lähtöaika
Mökki on käytettävissä tulopäivänä klo 15.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.

3. Peruutus ja saapumatta jättäminen
Peruutuksesta on aina ilmoitettava Niemenharjulle mielellään kirjallisesti esim. sähköpostilla. Peruutusmaksu on vähintään 10 euroa. Mökin voi perua kustannuksitta (peruutusmaksua lukuun ottamatta), jos peruutus on tehty 3 vrk ennen varauksen alkua. Myöhemmin kuin 3 vrk ennen varauksen alkua tehdystä peruutuksesta ei palauteta suoritettuja maksuja lainkaan, ellei mökkiä saada uudestaan vuokrattua.

4. Avaimen luovutus ja siivous
Avaimen voi noutaa Niemenharjun vastaanotosta. Kadonneesta avaimesta peritään lukon uudelleen vaihtamisesta /sarjoittamisesta aiheutuneet kustannukset. Vuode- ja liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyvät mökkihintaan. Asiakkaan vastuulla on kuitenkin tyhjentää roskat, tiskata astiat sekä ottaa liinavaatteet pois. Edellytämme mökin olevan normaalin asumisen jäljiltä; tarvikkeet, huonekalut paikoillaan ja ehjänä. Mökin piha-alue ja terassi tulee olla myös siisti.

5. Vahinkojen korvaus
Asiakas on vastuussa mökin irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot Matkailukeskus Niemenharjulle.

6. Henkilömäärä
Leirintämökkiä ei saa käyttää useampi henkilö, kuin mitä esitteessä on kohteelle mainittu. Teltan tai asuntovaunujen/-autojen käyttö ilman Matkailukeskus Niemenharjun lupaa leirintämökin tontilla on kielletty. Lisähenkilöt sopimuksen mukaan.

7. Valitukset
Kaikki leirintämökin varaukseen ja kuntoon liittyvät valitukset osoitetaan välittömästi niiden ilmaannuttua Niemenharjun vastaanottoon.

8. Tupakointi ja lemmikit
Tupakointi on kielletty leirintämökin sisätiloissa. Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan100 € tuuletusmaksu. Lemmikit eivät ole sallittuja

Niemenharjun Matkailukeskus noudattaa Majoitus ja Ravintolapalvelut ry:n Maran ohjeistamaa Majoitusliikkeiden yleisiä varaus-ja peruutusehtoja.